NAGYGYŰLÉS NYUGAT-MAGYARORSZÁGÉRT


A Magyarok Világszövetsége és a Trianon Társaság Üzenet Ausztriának és Magyarországnak! címmel Sopronban, a Hűségzászlónál nagygyűlést szervez Nyugat-Magyarországért, október 14-én, trianoni időben. Beszédet mond majd Patrubány Miklós, Drábik János és Bottyán Zoltán. Fellép Fábián Zoltán, a Hungarica zenekar énekese és mások.

Nyugat-Magyarország részeinek Ausztriához történt elcsatolását Patrubány Miklós szeptemberi nemzetpolitikai előadásában az első világháború végén Magyarország ellen elkövetett nemzetgyilkossági kísérlet legalantasabb részének nevezte.

Amennyiben Magyarország 2019. szeptember 10. előtt nem jelzi történelmi területei iránti igényét, úgy Nyugat-Magyarország elcsatolt részeit Ausztria jogerősen elbirtokolja.

Az MVSZ autóbuszt indít Budapestről a soproni megmozdulásra. Rendezvény után pedig az autóbusz visszaszállítja az utazókat.  Az utazni kívánókat kérik, hogy legkésőbb 2018. október 10-ig fizessenek be 3.000 forintot az MVSZ székházában levő pénztárba, avagy a szövetség bankszámlájára:10300002-20102159-00003285.
A vonaton történő utazást egyénileg kell megszervezni, rendezni.
Mindenkit várnak, akinek fáj Trianon!